Bilete Jazz in the Lavender Field - 4 iul '20, ora 18:30 - Bărăganul - iaBilet.ro
Jazz in the Lavender Field

Jazz in the Lavender Field

Bărăganul, Bărăganul (Brăila)
Sâ, 4 iul '20, ora 18:30

Ce poate fi mai frumos decât un apus de soare, un concert jazz și un pahar de vin intr-un camp de lavanda?
Sljazzing organizează o noua ediție specială, de data aceasta in aer liber, pentru a ne supune noilor reglementari oficiale pe timp de pandemie.

Evenimentul va avea loc in câmp deschis, in zona localitatii Baragan din judetul Brăila, Sâmbătă , 4 Iulie.

Avand in vedere masurile impuse de autoritati in contextul actual, pentru siguranta dumneavoastra, am decis sa nu optam pentru transportul public.
Avand in vedere masurile impuse de autoritati in contextul actual, pentru siguranta dumneavoastra, am decis sa nu optam pentru transportul public.

Pe lângă concertul Jazz susținut de Sorina Rotaru cu care ii vom delecta pe iubitorii de jazz, vom avea diferite cutiuțe ambalate individual pentru fiecare participant, care vor conține “Finger Food”.

In ceea ce priveste bucatele de tip finger food care vor fi oferite la eveniment, fiecare persoana va primi portiile de mancare in ambalaje ecologice, individuale, pentru a ne alinia masurilor de protectie actuale.

Totodata, ne puteti comunica in avans restrictiile dumneavoastra alimentare (vegetarian sau vegan), astfel incat sa putem estima necesarul pe care trebuie sa il avem in vedere.

Asteptam cu drag sa ne lasam inmiresmati de mirosul lavandei inflorite, pe acorduri de jazz, intr-o atmosfera de poveste!

Prețul biletului este de 110 lei:
Contine loc rezervar la cort indian sau masa din paie,Finger food in cutiuțe împachetate individual pentru fiecare persoana și concertul Jazz.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Evenimentul s-a încheiat.