Bilete Minnie și Mickey la Artist Café - 14 sep, ora 11:00 - Caravana Teatru la Cinema la Artist Cafe - iaBilet.ro

Minnie și Mickey la Artist Café

Sâ, 14 sep, ora 11:00

Un spectacol spumos, cu două dintre cele mai îndrăgite personaje: Minnie si Mickey.

La ziua lui Minnie, invitat de onoare este Mickey.  Cei doi vor întreține o atmosferă plină de voie bună prin farsele și glumele amuzante.

Pe lângă distracția garantată, copiii vor învăța cum se pune masa, să mănânce frumos sau să întâmpine un oaspete. De asemenea, vor învăța un cântecel și vor răspunde unor ghicitori, iar cei care vor ști răspunsul vor fi invitații speciali ai lui Minnie. La sfârșit, toată lumea cântă și dansează într-o atmosferă plină de bucurie.

Actorii vor da viață personajelor: Minnie și Mickey

Spectacol live de teatru interactiv, recomandat copiilor cu vârste între 3-7 ani

Durata: 45 minute

Artist Café - Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, Bucuresti (in cadrul magazinului Diverta)

Pret bilete - 25 lei acces general

Biletele la acest spectacol se pot achizitiona doar on-line.

Ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp să vă comandaţi băutura preferată de la Artist Cafe.

Powered by Teatru la Cinema

www.teatrulacinema.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.