Bilete Primul Campionat Național de Discursuri Online - 14 iul, ora 18:18 - Arena Tei - iaBilet.ro
Primul Campionat Național de Discursuri Online

Primul Campionat Național de Discursuri Online

Arena Tei, București
Ma, 14 iul, ora 18:18

SPEAKINGS organizează PRIMUL CAMPIONAT NAȚIONAL DE DISCURSURI ONLINE, în misiunea sa de a dezvolta vorbitul în public în România și România prin vorbitul în public.

Pe scurt, 12 antrenori au antrenat câte o echipă de 12 speakeri. În total s-au înscris 144 de speakeri, sunt 10 emisiuni live și va fi ales...un singur câștigător.

Campionatul este structurat în patru etape, iar discursurile au fost construite pe următoarele teme: business, teamwork, fun si relații. Marea Finală de pe 14 iulie este organizată împreună cu Backstage Production Group și Publicis Events.

Primele 3 etape ale campionatului au avut loc online, pe canalele de social media SPEAKINGS. Marea finală are loc offline la Arena Tei, iar evenimentul va fi transmis live pe conturile de Facebook & Youtube SPEAKINGS. 

 Pentru că distracția e mai bună în doi...în finală vorbim despre relații. Nu știm dacă s-a aflat rețeta relațiilor de succes, însă, vom afla cu siguranță rețeta discursului câștigător!

 Printre companiile care și-au înscris angajații la start se număra UiPath, DELL, Rompetrol, Endava, NN, British American Tobacco, Bitdefender, Rewe România, Metropolitan Life Romania. Participanții la această primă ediție a campionatului sunt atât manageri de companii, directori de resurse umane, de marketing, avocați, fotografi sau studenți.

 

Evenimentul se desfasoara in aer liber si respecta toate normele in vigoare referitoare la distantarea sociala.

 

Spatiul va fi special amenajat pentru a putea sustine spectacolul in conformitate cu noile masuri pentru desfasurarea evenimentelor, insa fara a uita de confortul spectatorilor.

 

1.            La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite/achizitionate pe e-mail pentru a fi scanate.

2.            Accesul publicului este permis numai in conditiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea access in zona de eveniment.

3.            Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura masurata la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului), sau care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).

4.            Spectatorii vor urma traseul desemnat special catre locurile procurate, respectand indicatiile organizatorului.

5.            Fiecare bilet are alocat un sector in interiorul caruia este permis accesul intr-un spatiu a maxim 4 persoane. Iesirea din zona alocata (spatiu / sector) se poate face doar in urmatoarele situatii:

•             Deplasarea la toaleta

•             Urgenta medicala

•             Deplasare aprovizionare cu mancare din zona special amenajata

•             Deplasare aprovizionare cu bauturi din zona special amenajata

•             Pentru a evita aglomeratia in zonele de food & drinks recomandam ca o singura persoana din 4 sa efectueze aprovizionarea pentru tot grupul

6.            In toate zonele de asteptare participantii vor pastra distanta de minimum 1,5m.

7.            Purtarea mastii (medicala sau non medicala) este obligatorie pe toata durata evenimentului.

8.            Recomandam publicului sa ajunga in zona de eveniment cu minim 1h inainte de ora de inceperea a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a biletelor si a temperaturii.

Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe pagina de facebook ArenaTei. 

Evenimentul s-a încheiat.