Bilete Professional workshops for chefs - 15 ian, ora 18:00 - Clubul Gastronomic Transilvan - iaBilet.ro
Professional workshops for chefs

Professional workshops for chefs

Mi, 15 ian, ora 18:00

Cluj Chefs Community sau pe românește Comunitatea bucătarilor din Cluj este un proiect care își propune o serie de ateliere, eventuri și întâlniri cu scopul de a educa, coagula și dezvolta comunitatea bucătarilor din Cluj. Atelierele sunt dedicate profesioniștilor din comunitatea bucătarilor și vor fi susținute de colegi de breaslă și de profesioniști din domeniile adiacente industriei.

Primul atelier va fi susținut de Chef Andrei Chelaru Le Andrew de la Fragment.Andrei Chelaru este bucătarul chef al restaurantului Fragment din Cluj. Andrei are o experiență de peste 14 ani în domeniul gastronomiei, trecând rând pe rând prin bucătăriile bune ale unor orașe precum Cluj, București sau Iași. Peste hotare și-a întregit experiența în Cipru și Danemarca. Ultima și poate cea mai grea experiență gastronomică s-a consumat recent, când, Andrei și-a încheiat stagiul de 3 luni de la Noma. Fiind un bun soldat al luptei împotriva risipei alimetare, Andrei ne propune un meniu elaborat, pline de tehnici interesante, dar care pornește de la o mână de ingrediente. Vă așteptăm cu drag la atelierele noastre.

Prețul biletului pentru atelier este de 125 de lei per persoană.

Programul evenimentului:

18-18:30 Întâlnire și socializare

18:30-19:00 Degustare vin și prezentarea atelierului

19:00-21:00 Desfășurarea atelierului și servirea mesei

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.