Bilete Richard Clayderman - La Belle Epoque - 28 sep, ora 20:00 - Ateneul Român - iaBilet.ro
Richard Clayderman - La Belle Epoque

Richard Clayderman - La Belle Epoque

Ateneul Român, București
Ma, 28 sep, ora 20:00

La Belle Epoque un nou concert dedicat Zilei Femeii, marca Richard Clayderman la Ateneul Roman. Celebrul pianist, acompaniat de Full Orchestra Camerata Regală va interpreta piese în premieră printre care se numără o compoziție proprie, un remake a unei capodopere Queen și multe alte surprize!

Pe 28 septembrie 2021, Ateneul Roman va găzdui un spectacol plin de elegantă și romantism.

The Prince of Romance, Richard Clayderman revine în România cu ocazia Zilei Femeii pentru a celebra muza pianistului dintotdeauna: femeia și iubirea într-un concert maiestuos, La Belle Epoque.

Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” grație carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate și 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platina pana in acest moment.

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
550 lei
Premium
450 lei
Categoria 1
350 lei

Mai sunt doar 28 bilete disponibile

Categoria 2
250 lei

Mai sunt doar 16 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici