Bilete Samsara Pop-Up Stories - 28 nov, ora 18:00 - Online - iaBilet.ro
Samsara Pop-Up Stories

Samsara Pop-Up Stories

Online, Romania
Sâ, 28 nov, ora 18:00

Weekendul prelungit? Bucurie și prilej de a fugi departe de agitația cotidiană, de a te conecta cu natura, la munte, la mare, sau de această dată la tine acasă. Astăzi, bucuria de a fi aproape de natură este transpusă într-o miriadă de ingrediente delicioase, direct în farfuria ta.

Am ajuns la al patrulea capitol din Samsara Pop-Up Stories și a venit momentul să dezvăluim locația următoarei ediții din seria noastră de cine gastrononice. Povestea culinară se va desfășura într-un cadru familiar și confortabil, adică la tine acasă. Cu alte cuvinte venim noi spre tine, cu preparatele delicioase și gastronomice, pregătite doar să le pui în farfurie și să te bucuri de ele, conform indicațiilor oferite în detaliu de chef-ul nostru Ionuț Crisan. Așadar, ne vedem în data de 28 noiembrie, să celebrăm din nou bogăția anotimpurilor și valoarea ingredientelor locale.
 
Dacă ești deschis pentru o experiență culinară care valorifică ingredientele proaspete pe care ni le-a dăruit natura, Samsara Foodhouse îți propune o serie de evenimente unice, cu meniu de degustare cu pairing de vin și băuturi non-alcoolice. De data aceasta, Samsara Pop-Up Stories vine mai aproape de tine ca niciodată, aducând experiența gastronomică la tine acasă.
 
Mecanismul e simplu, comanda se face pe platforma Tazz by eMag pana joi 26 Noiembrie. Urmând să te contactăm și să îți dăm toate detaliile pentru întâlnirea virtuală. În ziua evenimentului noi îți trimitem tot ce ai nevoie, inclusiv instrucțiuni, poze și recomandări de pregătire. Apoi, la ora 18:00 ne vedem cu toții, împreună cu echipa Samsara, într-o conferință video, pentru o experiență desavârșită.
Din dorința de a oferi o experiența autentică, numărul biletelor disponibile este limitat. Comenzile se pot face pana Joi 26 noiembrie ora 12:00, iar livrarea se face Sambata 28 noiembrie, in jurul orei 17:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele FlancoDivertaMetrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardulPaypalcarduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. 

Evenimentul s-a încheiat.