Bilete Share Fest II - 31 mai '19 - 2 iun '19 - Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT) - iaBilet.ro
Share Fest II
Exclusiv pe iabilet.ro

Share Fest II

Vi, 31 mai '19 - Du, 2 iun '19

Datorita conditiilor meteo nefavorabile, evenimentul se va muta la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (Bulevardul Eroilor de la Tisa nr.22)

Se anunța cea de-a doua ediție SHARE FEST.

Festivalul își va deschide porțile vineri, 31 mai, si se va întinde pe 3 zile, locația fiind “Casa Verde” - Liceul Silvic Timisoara.

Cei care au participat la prima ediție din 2018 vor observa imediat ca ediția de anul acesta asigura noi surprize : 7 hectare de festival, scena amenajată in aer liber, mai multe zone de relaxare, teren de joaca cu activități pe tot parcursul zilei, zona de food.

Primul festival de trap din Romania ii aduce pe ABI (1st trap singer in RO) si pe EMY ALUPEI (1st trap girl in RO).

In cele 3 zile de festival vor face scena sa vibreze cei mai in trend artiști din Romania: ABI, NMW, EMY ALUPEI, WHAT’S UP, NANE, ȘATRA BENZ, IAN & AZTECA,AMULY.

Vino si tu sa scriem istorie! Sharing is caring!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.