Bilete SmallTime Festival - 11-12 iul - Cetatea Oradea - iaBilet.ro
SmallTime Festival
Exclusiv pe iabilet.ro

SmallTime Festival

11-12 iul

Vrei să participi la cea mai mare petrecere de zi de naștere organizată vreodată în România,chiar și în Europa de Est? Să faci parte dintr-un ⚠️RECORD NAȚIONAL ⚠cu ajutorul căruia ORADEA dă exemplu de ✅SOLIDARITATE? ✅Ești de acord să dăruim împreună cel mai frumos cadou: ♥️VIAȚA?♥️

 
➡️ În cadrul evenimentului aniversar SmallTime Festival din 11-12 iulie 2020, vor urca pe scenă ➡️No Mercy, Lay Zee aka Mr. President, Bebe and Band, Anymood, Chris Lawyer, SAVE și tot mai mulți artiști care au confirmat implicarea lor la ???? #ZiuaLuiNoel, fie în cadrul unui concert, fie cu prezența lor în public. Supriză fiind, pe acești artiști îi vom anunța în curând.
#ZiuaLuiNoel #10miiDeVoci
 
⚠️⚠️⚠️Pentru reușita acestui record avem nevoie de 10.000 de participanți!
 
➡️ Așadar, pe 11-12 iulie 2020, începând cu ora 11:00, ne vedem la #ZiuaLuiNoel, în Parcul Cetății Oradea, alături de artiști plus 10.000 de prieteni și fani în cadrul acestui festival unic din țară.
 
Biletele au prețul de 50 RON/zi (adulți) și 15 RON/zi (copii) și sunt puse deja în vânzare în rețeaua IaBilet și online (https://www.iabilet.ro/bilete-smalltime-festival-51245/)
 
#ZeceMiiDeVoci #CântămPentruNoel #CântămPentruViață #Împreunăreușim ????
 
 
➡️În cadrul festivalului, participanții vor avea parte de diverse activități open-air, programe artistice, competiții sportive, forumuri/dezbateri despre dezvoltare personală și profesională cu specialiști din țară și din Ungaria,surprize gastronomice tradiționale si cocktail baruri.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilet de zi - Sâmbătă
50 lei
Bilet de zi - Copii - Sâmbătă

Valabil pentru minorii sub 14 ani.

15 lei
Bilet de zi - Duminică
50 lei
Bilet de zi - Copii - Duminică

Valabil pentru minorii sub 14 ani.

15 lei
Abonament
100 lei
Abonament - Copii

Valabil pentru minorii sub 14 ani.

30 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici