Bilete Teo, Vio, Costel, Alex Mocanu și Drăcea - Stand-up Comedy virtual - live streaming din Club 99 - 23 mai, ora 20:00 - vStage - iaBilet.ro
Teo, Vio, Costel, Alex Mocanu și Drăcea - Stand-up Comedy virtual - live streaming din Club 99

Teo, Vio, Costel, Alex Mocanu și Drăcea - Stand-up Comedy virtual - live streaming din Club 99

vStage, Romania
Sâ, 23 mai, ora 20:00

Bine ai venit în Club 99, poate ai mai fost pe la noi sau ești departe de București și nu ai reușit niciodată să ajungi. Asta e ocazia ta sa fii alături de noi, cel puțin virtual.

Sâmbătă, 23 mai, de la ora 20:00, Teo, Vio, Costel, Alex Mocanu și Drăcea fac stand-up comedy virtual. Un tip de show unic la care poți asista din confortul casei tale alături de oricine mai e acolo cu tine.

Pentru că noi nu vă putem vedea pe voi, și e greu să faci stand-up către o sală goală, am pus un ecran în fața scenei unde vom avea câteva persoane, prin video call, ca publicul nostru virtual. Comedianții îi pot vedea și auzi și pot interacționa cu ei.

Cu biletul de 35 de lei (“mai în spate”) vei vedea ce se întâmplă pe scenă, montat live din trei camere și îi poți auzi și pe cei din publicul virtual.

IMPORTANT: Pentru biletele de pe video call (“în fața scenei”) vei avea nevoie de aplicația “zoom.us” instalată (preferabil pe laptop / pc), cameră, căști cu microfon (un headset de telefon e perfect) și puțină lumină în cameră. Va trebui să te vedem și să te auzim. Vei primi un link și o parolă și va trebui să intri între 19:30 și 19:45.

Evenimentul s-a încheiat.