Bilete Ultima zi din viața mea - 15 ian, ora 19:00 - Teatrul În Culise - Artist Café (Clădirea Diverta, etaj 2) - Lipscani 30 - iaBilet.ro
Ultima zi din viața mea

Ultima zi din viața mea

Spectacolul “Ultima zi din viața mea” regizat de Alex Vlad este un thriller psihologic, plin de suspans în care situațiile-limită se îmbină cu emoția, umorul negru şi jocuri ale minții.

5 oameni într-o încăpere, o singură alegere: cât de departe eşti dispus să mergi pentru a obține ceea ce vrei.
Şocant, brutal, imprevizibil, realizat după renumitul text dramatic “Şantaj” semnat de Ludmila Razumovskaia, spectacolul surprinde un adevăr tulburător: în fiecare dintre noi există un monstru.
O vizită neanunțată, ce pare a fi ocazia perfectă pentru o petrecere, aşează 5 oameni în aceeaşi încăpere unde atmosfera plină de bună dispoziție se transformă în mod neaşteptat într-o luptă pentru supraviețuire, un real-life nightmare care sigur iți va da fiori pe şira spinării.
Piesa autoarei Ludmila Razumovskaia a fost montată de nenumărate ori începând cu anul 1981, atât cu titlul original (“Dragă Elena Sergheevna”) cât şi cu subtitlul oferit de autoare (“Şantaj”). Prima punere în scenă a avut loc în Estonia, apoi în 1982 la Sankt Petersburg, înainte ca piesa să fie interzisă complet până la începutul anilor 90 când a reintrat în repertoriul teatrelor, tot atunci fiind montată pentru prima oară şi în Romania.

Distribuţie: Marina Flueraşu/Grațiela Popa (Elena Sergheevna), Andrei Bibire (Vladimir “Volodea” Mihailovici), Adrian Dima (Pavel “Paşa” Vuşkin), Andrei Şchiopu (Viktor “Vitea” Servenco), Miruna Andreea Icleanu (Liudmila “Lida” Varenskaia) si Alex Vlad (voce)
Sound Design: Adam S. Q. David
Regia şi scenografia: Alex Vlad

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.