Bilete VAMA la Arenele Romane pe 29 iulie - 29 iul, ora 21:00 - Arenele Romane - iaBilet.ro
VAMA la Arenele Romane pe 29 iulie
Exclusiv pe iabilet.ro

VAMA la Arenele Romane pe 29 iulie

Arenele Romane, București
Jo, 29 iul, ora 21:00

Comandă bilete

Nr. bilete
Acces General Presale
120 lei89 lei

Mai sunt doar 4 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Dragii nostri, in lumina noilor modificari ale capacitatilor si conditiilor de participare la concertele open air emise de autoritati, am adaugat pentru acest eveniment si optiunea de va prezenta si cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR facut in ultimele 72 de ore, teste facute in locatii ACREDITATE dar si cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla intre a 15-a si a 90-a zi de la confirmarea infectarii), toate acestea pe langa dovada de vaccinare printata pentru fanii deja vaccinati pana la data de maxim 19 iulie.

Mentionam ca NU vom avea testare rapida la intrare in ziua concertului asa va rugam sa veniti cu dovada testarii in locatii acreditate printata. La cumpararea biletelor veti fi rugati sa bifati cum veti veni la show: cu dovada de vaccinare printata, dovada de test rapid/PCR printata sau cu dovada de anticorpi, tot printata

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert.