Bilete Wedding Planning - Servicii organizare eveniment - 12 mai - 12 mai '21 - Romania - iaBilet.ro
Wedding Planning - Servicii organizare eveniment

Wedding Planning - Servicii organizare eveniment

Romania, Romania
Ma, 12 mai - Mi, 12 mai '21

Salutare dragii nostri!
Suntem Gabriela si Ilona si suntem aici sa va ajutam sa aveti nunta mult visata. Totul este personalizat in cele mai mici detalii. Pornim de la o idee, pe care o dezvoltam cat mai original in functie de cerintele si bugetul clientului. Nu toate ajung sa fie opere de arta pentru ca nici nu este nevoie!

De ce sa lasi evenimentul tau in mainile noastre? Pentru ca noua, celor de la Event Architects Agency, ne place ceea ce facem si tu te vei bucura de experienta noastra. Avantajul tau? Vei economisi timp si bani, vei avea un eveniment reusit, in care vor fi implicati cei mai buni furnizori de servicii, testati anterior si care nu au dezamagit niciodata. Iti garantam ca evenimentul va fi memorabil, lipsit de stres si de situatii neprevazute. Tu te vei putea bucura in voie de desfasurarea lui.

Orasele in care ne desfasuram activitatea: Iasi, Bacau, Suceava, Piatra Neamt

*Reducere 25 euro la fiecare pachet achizitionat!

 

Echipa Event Architects Agency este nerabdatoare sa te cunoasca!

 

Cumpără bilete

Nr. bilete
Voucher The Day (Avans 50%)

Pana la 12 ore de supervizare din partea unui wedding planner profesionist. Prin achizitionarea voucherului beneficiati de o reducere de 25 Euro. Diferenta de plata de 50% va fi achitata dupa finalizarea evenimentului.

125,00 EUR

Mai sunt doar 20 bilete disponibile

Voucher The Month (Avans 50%)

Consiliere in stabilirea ultimelor detalii si pachetul 'On the Day'. Prin achizitionarea voucherului beneficiati de o reducere de 25 Euro. Diferenta de plata de 50% va fi achitata dupa finalizarea evenimentului.

225,00 EUR

Mai sunt doar 20 bilete disponibile

Voucher Enjoy the moment! (avans 50%)

Iti punem cu drag la dispozitie pachetul complet de planificare al nuntii. De la realizarea bugetului la recomandarea si vizitarea locatiei. De la negocierea si recomandarea furnizorilor perfecti, la supervizarea in ziua nuntii. Pachetul nostru complet va asigura un wedding planner profesionist, care va fi cu voi la fiecare pas. Prin achizitionarea voucherului beneficiati de o reducere de 25 Euro. Diferenta de plata de 50% va fi achitata dupa finalizarea evenimentului.

300,00 EUR

Mai sunt doar 20 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici